PIXELTEQ breidt uit met een nieuwe Europese Directeur Sales & Marketing

Marco Snikkers heeft ruime ervaring op het gebied van fotonica.

Golden, Colorado (3 april, 2013) – Marco Snikkers gaat het Europese PIXELTEQ team leiden als Directeur Sales & Marketing.

Snikkers brengt meer dan 15 jaar ervaring in de fotonica-sector met zich mee, waaronder het ontwikkelen van de Europese markt als commercieel directeur voor Ocean Optics sinds 2006. Hij zal de sales en marketing activiteiten voor de Europese markt op zich nemen vanuit het PIXELTEQ kantoor in Nederland.

 

SnikkersBLOG

“Snikkers’ kennis van de spectroscopie- en halfgeleider-markt geeft ons de mogelijkheid om de ondersteuning van onze klanten verder te verhogen en zal hij het introduceren van onze nieuwe lijn spectrale sensor producten in goede banen leiden,” zegt Randel Mercer, VP Business Development bij PIXELTEQ.

Tijdens zijn periode bij Ocean Optics leidde Snikkers zijn sales team tot sterke groei tijdens het uitbreiden van de verkoop in Europa, Afrika en het Midden-Oosten met een sterke focus op het versneld ontwikkelen van de OEM klantenportfolio. Voorheen werkte hij als sales manager voor Europa en Azië in de halfgeleider laserindustrie en als product applications manager voor een Nederlandse high-tech fotonica start-up. Snikkers is zijn carrière begonnen als research engineer bij Philips Research en heeft een Bachelor of Science in toegepaste fysica

PIXELTEQ past micro-patterned interferentie filters toe op glazen of halfgeleider wafers, waardoor OEM’s multi-spectrale sensoren kosteneffectief kunnen toepassen in analystische meetsystemen of nieuwe optische filter functies kunnen implementeren in volgende generatie halfgeleiders-sensoren. Daarnaast opent de technologie de mogelijkheid tot multispectrale beeldanalyse in diverse industriële toepassingen. Om meer te weten te komen over PIXELTEQ, bezoek www.pixelteq.com, e-mail marco.snikkers@pixelteq.com of bel +31 652 557 997.

Leave a Reply

css.php