PixelTec patroon-optica nu verkrijgbaar met hoge precisie banddoorlaatfilters

Scherpere multispectrale data voor applicatie-specifieke sensing en beeldvorming

Golden, Colorado (5 okt, 2012) – Ocean Thin Films levert nu haar gepatenteerde PixelTec™ optische patroon coatingproces voor hoge precisie banddoorlaatfilters, waarmee nieuwe mogelijkheden geboden worden voor applicatie-specifieke camera’s. De uitgebreide capaciteit biedt optische apparatuur micro-patronen met meerdere smalle-bandfilters, waardoor een nog groter contrast en resolutie gecreëerd worden voor multispectrale applicaties van cellulaire microscopie tot fabrieks-visiesystemen.

Spectrale scan van PixelTec optische filters met micropatroon voor precisie-applicaties

Spectrale scan van PixelTec optische filters met micropatroon voor precisie-applicaties

Door state-of-the art coating-expertise te combineren met exclusieve microlithografie technologie, levert PixelTec uiterst nauwkeurige geometrische en spectrale prestaties in het ultraviolette (UV), zichtbare en het korte golf nabij-infrarode spectrum (NIR – SWIR). Als pionier op het gebied van lithografische patroonvorming van optische coatings, blijft Ocean Thin Films deze technologie ontwikkelen, met al meer dan 2 miljoen geleverde precisiepatroon optica. PixelTec optische coatings worden in toenemende mate gebruikt voor doelspecifieke prestaties in vele medische, defensieve en industriële toepassingen, en zorgt daarmee voor compactere, robuustere en meer kosteneffectieve apparatuur. De grote productiecapaciteit van het bedrijf helpt OEM´s de producten sneller op de markt te brengen.

“Vanwege de snelle groei van multispectrale analyse en beeldvorming, maken onze klanten gebruik van de voordelen van PixelTec om aangepaste camera’s te creëren voor alles van niet-invasieve detectie van kanker tot een betere controle tijdens het restaureren van kunst.” legt Randel Mercer, Vice President Business Development uit. “Door te differentiëren tussen spectrale signaturen, zijn veel klanten van mening dat de beeldvorming binnen de 4-8 spectrale banden een opzienbarende verbetering van het contrast tonen. Een beelvormingsapparaat met PixelTec kan onthullen wat zowel het menselijk oog als de kleurencamera hebben gemist.”

Leave a Reply

css.php