Ocean Thin Films lanceert Ultraviolet Multispectrale Beeldvorming Camera: SpectroCam-UV

Golden, Colorado (22 August, 2012) – Een ultraviolet (UV) multispectrale beeldvorming (MSI) systeem is nu verkrijgbaar van Ocean Thin Films. De SpectroCam™-UV multispectrale beeldvorming camera levert gevoelige detectie van de het UV-spectrum tot in het zichtbare spectrum en tot in het nabij-infrarood. De SpectroCam-UV is een krachtig instrument voor onderzoek op hoog niveau.

SpectroCam (spectrocam.com) is ‘s werelds eerste volledig configureerbare MSI camera met video-snelheid. Met 8 verwisselbare, voor de klant geselecteerde filters, kunnen gebruikers vele filteropties uitproberen, in combinatie met de krachtige software voor beeldverwerking, om de de ontwikkeltijden sterk te reduceren en producten sneller op de markt te krijgen. SpectroCam maak multispectrale beeldvorming toegankelijk voor iedereen, van universitaire onderzoekers tot grote producenten van OEM-apparatuur.

Om aan een nog breder scala toepassingen tegemoet te komen, is het sensorbereik van de nieuwe SpectroCam-UV’s uitgebreid naar het UV-spectrum en kan gecombineerd worden met filters verkrijgbaar in de UVA, UVB en UVC golflengtes. In aanvulling op de camera biedt Ocean Thin Films kant en klare pakketten voor UV-beeldvorming die bestaan uit UV-compatibele optica en lichtbronnen.

Met een volledig aanbod standaard filter-golflengtes en de mogelijkheid om op maat gemaakte optische filters te creëren om aan de applicatiebehoeften te voldoen, biedt Ocean Thin Films het juiste instrument om een breed scala aan toepassingen te ondersteunen. De serie SpectroCam camera’s biedt de meest flexibele en krachtige beeldvormingsinstrumenten voor biomedische, forensische, agrarische, industriële en surveillance toepassingen.

Het SpectroCam-platform kan eenvoudig geïntegreerd worden met een reeks OEM-systemen en kan aangepast worden om aan specifieke mechanische en omgevingsbehoeften te voldoen. Om meer te weten te komen over SpectroCam bezoek spectrocam.com, email info@oceanthinfilms.com, of bel +1 303.273.9700.

Leave a Reply

css.php