Ocean Thin Films opent webwinkel voor op maat gemaakte optische filters

Optical Filter Shop biedt afwijkende filtermaten op gemaakt worden voor de klant
Largo, Florida (31 mei, 2012) – Ocean Thin Films heeft een nieuwe webwinkel geopend op www.opticalfiltershop.com waar klanten hun optische filters op maat kunnen laten maken.

OpFiltShopBLOG

Op de site kunnen klanten kiezen uit een brede selectie optische filters en de maat van de filters online instellen voor het uitchecken. Het selecteren van een ronde of rechthoekige filter en het vervolgens invoeren van de gewenste afmetingen levert direct een offerte op. Filters worden daarna op maat gemaakt en over het algemeen in minder dan 48 uur verzonden. De Optical Filter Shop heeft een verscheidenheid aan filters met doorlaatband, kleurenfilters, UV – IR-filters en ITO op voorraad, die allemaal door de klant geselecteerd kunnen worden. Dit is een ideaal platform voor onderzoekers en ontwikkelings-ingeniers die snel een concept moeten testen met een niet-standaard filtergrootte.

De Optical Filter Shop  biedt ook een reeks onderdelen waaronder gesmolten siliciumdioxide vlakke optische filters, Zerodur® vlakke optische filters, NIST-traceerbare reflectienormen en shear plate collimatoren. Ocean Thin Films heeft duizenden optische filters op voorrad en breidt regelmatig het aanbod verkrijgbare filters in de webwinkel uit.

Het aanbod in de Optical Filter Shop is een aanvulling op Ocean Thin Films’ uitgebreide diensten op het gebied van precisie optische filters en apparatuurproductie. Het bedrijf zal voor klanten op maat gemaakte precisie optische filters en apparatuur blijven produceren, waaronder gepatenteerde micro-patroon ontwerpen met meerdere filters op een enkel substraat.

Voor meer informatie bezoek http://www.opticalfiltershop.com, email info@oceanthinfilms.com of bel +1 (727) 545-0741.

Leave a Reply

css.php