Ocean Thin Films breidt optische patroon coating capaciteiten van PixelTex uit

Faciliteit- en apparatuur upgrades
Largo, Florida (29 juni 2011) – Ten behoeve van de groei van de exclusieve PixelTec™ optische patroon coatingtechnologie heeft Ocean Thin Films haar faciliteiten in Golden, Colorado uitgebreid. Ocean Thin Films kan met meer dan 2 miljoen geleverde precisie patroon optica de pionier op het gebied van lithografische patroon optische coatings worden genoemd,  en blijft voortdurend in ontwikkeling door haar gepatenteerde procedure verder uit te breiden door het toevoegen van een nieuwe cleanroom en specialistische apparatuur.  

De faciliteit van Ocean Thin Film in Golden Colorado is geüpgraded om een breed scala aan aangepaste gepatroneerde coatings te kunnen aanbieden.

De faciliteit van Ocean Thin Film in Golden Colorado is geüpgraded om een breed scala aan aangepaste gepatroneerde coatings te kunnen aanbieden.

PixelTec optische coatings worden steeds vaker gebruikt voor doelspecifieke prestaties voor een veelvoud van medische, defensieve en industriële toepassingen, waardoor compactere, robuuste en kosteneffectieve apparatuur kan worden gebruikt. De uitbreiding in Golden, Colorado omvat een nieuwe, toegewijde class 1000 cleanroom voor halfgeleidergebruik die is uitgerust met geavanceerde patroon- en uitlijnapparatuur en class 100 werkgebieden.  De ITAR geregistreerde en ISO 9001:2008 gecertificeerde faciliteit levert nu een breeder scala aan complexe, aangepaste patroon coatings.

De technologie van PixelTex maakt patronen op micronschaal van meerdere dunne film optische coatings mogelijk op één enkele substraat, waaronder: precisiepatronen van ingewikkelde functies, vormen en formaten met subpixel uitlijnnauwkeurigheid.</li>diëlectrische, metallieke en transparante geleidende (ITO/IMITO) coatings ontwikkeld voor aangepaste, spectrale eigenschappen.multifilter arrays op monolitische substraten, schaalbaar tot hoogvolume productie.
 
“Multispectrale beeldvorming en sensing zijn een sprekende voorbeelden waarbij cliënten profiteren van dichroische patroon coatings van PixelTec – real-time, aangepaste imagers en sensors worden ingezet voor alles van een verbeterde bewaking tot de niet-invasieve detectie van kanker en andere ziekten”, aldus Randel Mercer, Vice President of Business Development van Ocean Thin Film. 

“Met onze kennis op het gebied van innovatieve PixelTec patronen ondersteunen we tevens precisiemaskers, variabele filters, EMI/RFI afscherming en andere aangepaste optica. Deze uitbreiding is de laatste in de rij van onze voortdurende investeringen die worden gedaan om onze klanten de allerbeste patrooncapaciteiten te kunnen aanbieden, in combinatie met hoogwaardige, optische coatings.”

Kijk voor meer informatie over optische patroon coatings van PixelTec op http://www.oceanthinfilms.com/PixelTec.html.

Leave a Reply

css.php