Kom Berson’s prijswinnende technologie bekijken op de Aqua Nederland Vakbeurs!

Als u in maart de Aqua Nederland Vakbeurs bezoekt, twijfel dan niet om Sylvester de Wijze Uil gedag te komen zeggen in de Berson stand. Sylvester is de talisman van de ‘Masters in UV’ en begeleidt Berson op bijna elke vakbeurs.

Sylvester the Wise Owl. Berson UV.

Sylvester the Wise Owl. Berson UV.

Berson zal ook een aantal fascinerende nieuwe UV-technologieën voor desinfectie, controle en monitoring tonen. Kom langs bij stand 274 voor meer informatie.

Bezoekers kunnen de gloednieuwe LPHO (low pressure, high output) multi-lamp UV-systemen bekijken.  Er zijn twee modellen verkrijgbaar; een ‘U’-configuratie met een kleinere footprint voor toepassingen met lagere UV doorlaatbaarheid (UVT) waar hogere doses nodig zijn (zoals voor hergebruik van afvalwater of het verwijderen van virussen); en een ‘L’-configuratie voor hogere UVT en lagere benodigde doses (bijvoorbeeld voor drinkwater-toepassingen). Beide configuraties creëren een roterende vloeistofstroom, wat voor verregaande menging van de vloeistof en optimale desinfectieprestaties zorgt, terwijl het drukverlies wordt geminimaliseerd.

Ook aanwezig op de beurs is het prijswinnende assortiment Berson-producten: BersonSense, UV Connect, BersonAqua en BersonAero.

BersonSense is ‘s werelds eerste transmissiemonitor met UV LED-technologie. Het biedt fabrikanten en exploitanten van UV-desinfectie systemen zeer nauwkeurige UV-doorlaatbaarheid (UVT) metingen, onder alle omstandigheden en gedurende een langere levensduur, waardoor gezorgd wordt voor een goede UV-dosering en efficiënte werking.

UV-Connect is een draadloos apparaat om gegevens mee vast te leggen en waarmee operators op afstand toezicht kunnen houden op de prestaties van hun UV-systemen. Het apparaat kan aangesloten worden op elk UV-systeem en werkt met een gratis applicatie om UV-systeem informatie beschikbaar te maken op de smartphone of tablet van de gebruiker. UV Connect is de eerste app die gebruikers van informatie aangaande UV-systemen voorziet. Naast UV-systemen kan dit veelzijdige product ook andere procesapparatuur, zoals pompen en filters controleren, en informatie verstrekken over de prestaties van het systeem, alarmstatus, draaiuren van de lamp en andere kritische operationele parameters.

BersonAqua, de winnaar van de 2013 International Ultraviolet Association (IUVA) Product Innovation Award, is een kwikvrije, UV-LED desinfectie-eenheid met laag energieverbruik voor laag debiet toepassingen, terwijl BersonAero een aanpasbaar assortiment UV-LED-modules biedt voor eenvoudige integratie in bestaande oppervlaktebehandelingen zoals uitharding.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

css.php