CSA-godkännande för Alicats massflödes- och tryckenheter

För användning i klass 1 division 2 farliga miljöer i USA och Kanada

Tucson, Arizona (21 april 2011) – Fortsätter sitt uppdrag att tillhandahålla utrustning som uppfyller kundkraven i allt större utsträckning. Alicat Scientific, Inc. har fått CSA-godkännande för användning av Alicats massflödesmätare, massflödesregulatorer och tryckutrustning för klass 1 division 2 farliga miljöer. Med certifieringen klass 1 division 2 är Alicats precisionsenheter ännu enklare att integrera i ett stort antal fabriksmiljöer eller -tillämpningar.

CSA Family BLOG

Alicats enheter kan beställas i den CSA-godkända konfigurationen med en snabb leveranstid på 7 arbetsdagar. Alla Alicats CSA-godkända enheter har grupp ABCD-godkännande och alla flödesenheter är förkalibrerade (NIST-spårbara) för acetylen, väte, etylen och propan samt för 16 andra gaser och 10 gasblandningar.

För mer information om Alicats CSA-godkända enheter, besök www.alicatscientific.com, eller ring +1 520 290-6060.

PAlicat Scientific är en del av den internationella Halma-koncernen och designar och tillverkar massflödesenheter som används vid användning av medicinska och vetenskapliga instrument, speciella industritillämpningar samt för högprecisionsmätning av gas- och vätskeflöden. Dess produktsortiment inkluderar mass- och vätskeflödesmätare och regulatorer, tryckregulatorer, digitala tryck- och vakuummätare, bärbara flödesmätare, kalibreringsstandarder, program och tillbehör.

Leave a Reply

css.php